Cursusbureau Zaanstreek

header-kidsInSchool
Jongeren
Kinderen
header-youngProfessionals

Nieuwsberichten


Cursusbureau Zaanstreek

I.v.m. de nieuwe maatregelen zijn op dit moment alle cursussen voor ouders stopgezet. U krijgt via de mail informatie over het vervolg van uw cursus. Alle trainingen voor de kinderen gaan gewoon door! Voor het aanbod kunt u kijken op onze website. Aanmelden kan ook via de website. Heeft u vragen, dan kunt u ons bellen op 075 - 6518370. Wij zijn u graag van dienst!

Aanstaande moeders of aanstaande ouders

Wij hebben al onze cursussen en groepsbijeenkomsten geannuleerd tot en met tenminste 1 juni 2020. Dit in verband met het coronavirus. We bieden nu de Online BevalFit-cursus aan zodat je goed voorbereid de bevalling kan ingaan, nu er geen mogelijkheid is om deel te nemen aan een groepscursus. Deze cursus kost € 25,00 Meld je aan! Wil je als aanstaande moeder de informatie over borstvoeding ontvangen? Meld je dan aan via onze wachtlijst, dan sturen we de informatie aan je door per email. Het is mogelijk om je in te schrijven voor cursussen met een startdatum vanaf begin juni 2020. Als er wijzigingen komen betreffende de cursussen waar je je voor hebt aangemeld, dan zullen wij je hierover per email informeren.

Thuis met de kinderen. Heeft u opvoedvragen?

Nu de scholen en kinderdagverblijven gesloten zijn vanwege het coronavirus, zijn je kinderen veel thuis. Misschien loop je nu tegen meer problemen of vragen aan? Weet dan dat je terecht kunt bij de Advieslijn Jeugdgezondheid van de GGD. Je kunt deze bellen op 075 - 651 83 40, op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. We hebben extra mensen ingezet, dus stel vooral je vragen aan onze medewerkers van Jeugdgezondheid!